Tagasi

Alex

Šokolaadikatte ning mangotäidisega šokolaadimousse’i kook krõbedal mandlistreislil.

Koostisosad: rõõsk koor, tume šokolaad (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: sojaletsitiin, vanill), suhkur, mangopüree, pastöriseeritud joogipiim, nisujahu, muna, või, mandlijahu, vahvlipuiste (nisujahu, suhkur, taimne rasv (palmirasv), invertsiirup, kondenspiim, munapulber, sool, sooda, vanilliin), maracuja püree, kakao, želatiin. Koogi streislipuru koosneb mandlijahust, suhkrust ja võist.

Tootes sisalduv palmirasv lisandub tootesse kasutatud tooraine liitkoostisosana. Gustav oma tootmises palmirasva ei kasuta.

Säilitustingimused +2°C… +6°C

Toitumisalane teave 100g kohta:
energiasisaldus 1575 kJ/ 376 kcal
rasvad 22,5 g
millest küllastunud rasvhapped 19,6 g
süsivesikud 37,6 g
millest suhkrud 35,8 g
valgud 4,6 g
sool 0,1 g