Tagasi

Barokkorel

Pühendatud Eesti unikaalse Barokkoreli soetamiseks Tartu Jaani kirikusse. Kook koosneb tumedast šokolaadist, pistaatsiapähklitest ja vaarikatest.

Šokolaadikreemist oreliviled ja kogu kook on maitsestatud Normandia kloostri ürdilikööri DOM Benedictinega, mille retsept pärineb aastast 1510.

Koostisosad:
Rõõsk koor, tume šokolaad 24% (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: sojaletsitiin, lõhna- ja maitseaine vanilje), biskviit (muna, mesi, suhkur, nisujahu, küpsetuspulber), pistaatsiapähklid 10%, ürdiliköör Dom Benedictine, vaarikad 7%, kakao, vanilje, toiduvärvid (E110, E124).

Säilitustingimused +2°C… +6°C

Toitumisalane teave 100g kohta:
energiasisaldus 1073 kJ/ 256 kcal
rasvad 15,7 g
millest küllastunud rasvhapped 12 g
süsivesikud 18,4 g
millest suhkrud 16 g
valgud 9,5 g
sool 0,2 g