Tagasi

Créme-Brulée tort

Keedukreemitort pohlarullbiskviidi ja põletatud munavalgekreemiga.

Koostisosad:
Rõõsk koor, pohlakeedis (pohlad, suhkur, tardaine (pektiin), lõhna- ja maitseained), nisujahu, suhkur, kanamuna, piim, pohlad, želatiin, tume šokolaad (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator (sojaletsitiin), vanill), martsipan (suhkur, mandlid, vesi , invertsuhkur, glükoosisiirup, niiskusesäilitaja (E420), etanool).

Säilitamistingimused +2 – +6 kraadi ja 72 tundi

Toitumisalane teave 100g kohta:
energiasisaldus 1093 kJ/ 261 kcal
rasvad 12,5 g
millest küllastunud rasvhapped 7,8 g
süsivesikud 32,7 g
millest suhkrud 29,6 g
valgud 4,3 g
sool 0,1 g