Tagasi

Créme-Brulée tort

Luksuslik keedukreemitort pohlarullbiskviidi ja põletatud munavalgekreemiga.

Koostisosad:
Rõõsk koor 35%, pohlakeedis (pohlad, suhkur, tardaine: pektiin, lõhna- ja maitseained), nisujahu k/s, suhkur, kanamuna, piim, pohlad, želatiin, tume šokolaad (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: sojaletsitiin, vanill), martsipan (suhkur, mandlid (26%), vesi, invertsuhkur, glükoosisiirup, niiskusesäilitaja: E420, etanool).

Säilitamistingimused +2 – +6 kraadi ja 72 tundi

Toitumisalane teave:
Energia kJ/ kcal – 1093/261
Rasvad – 12,5g
millest küllastunud rasvhapped – 7,8g
Süsivesikud – 32,7g
millest suhkrud – 29,6g
Valgud – 4,3g
Sool – 0,1g