Tagasi

Fetajuustu-tomati ahjupirukas

Ahjus küpsetatud mahlane pirukas fetajuustu, rukola ja kirsstomatitega.

Koostisosad: fetajuust 20% (piim, sool, juuretis), kirsstomat 16%, rukola 3%, hapukoor, porgand, kanamuna, margariin (palmiõli, vesi, rapsiõli, emulgaator: sojaletsitiin, rasvhapete mono- ja diglütseriidid, sool, happesuse regulaator: sidrunhape, lõhna- ja maitseained), kaerahelbed, nisujahu, želeeriv aine (suhkur, modifitseeritud tärklis, paksendajad: karrageen, jaanileivapuujahu, happesuse regulaator: trinaatriumtsitraat), küpsetuspulber (modifitseeritud maisitärklis, happesuse regulaator: sidrunhape, kergitusained: kaaliumtartraat, söögisooda), suhkur, sool, petersell, seemned (lina-, seesamiseemned), lõhna- ja maitseained: viie pipra segu (valge-, must-, roheline pipar, roseepipar, vürts), kuivatatud petersell.

Tootes sisalduv palmiõli lisandub tootesse kasutatud tooraine liitkoostisosana. Gustav oma tootmises palmiõli ei kasuta.

Säilitustingimused +2 – +6 kraadi

Toitumisalane teave 100g kohta:
Energiasisaldus 539,1 kJ / 128,7 kcal
Rasvu 12,6 g
sh küllastunud rasvhappeid 5,5 g
Süsivesikuid 1,7 g
sh suhkruid 1,3 g
Valke 6,2 g
Soola 0,6 g

Soovitused serveerimiseks: Naudi pirukat külmalt või soojalt. Eemalda pakend. Soojendamiseks aseta pirukas koos olemasoleva küpsetusvormiga eelkuumutatud ahju ja küpseta 180 °C juures 8–10 minutit või mikrolaineahjus 800 W juures 1,5–2 minutit. Võite aga serveerida ja süüa ka kohe, eelnevalt soojendamata.