Tagasi

Fetajuustu-tomati ahjupirukas

Ahjus küpsetatud mahlane pirukas fetajuustu, rukola ja kirsstomatitega.

Soovitused serveerimiseks: Naudi pirukat külmalt või soojalt. Eemalda pakend. Soojendamiseks aseta pirukas koos olemasoleva küpsetusvormiga eelkuumutatud ahju ja küpseta 180 °C juures 8–10 minutit või mikrolaineahjus 800 W juures 1,5–2 minutit. Võite aga serveerida ja süüa ka kohe, eelnevalt soojendamata.

Koostisosad: fetajuust 20% (piim, sool, juuretis), kirsstomat 16%, rukola 3%, hapukoor, porgand, kanamuna, margariin (palmiõli, vesi, rapsiõli, emulgaator: sojaletsitiin, rasvhapete mono- ja diglütseriidid, sool, happesuse regulaator: sidrunhape, lõhna- ja maitseained), kaerahelbed, nisujahu, želeeriv aine (suhkur, modifitseeritud tärklis, paksendajad: karrageen, jaanileivapuujahu, happesuse regulaator: trinaatriumtsitraat), küpsetuspulber (modifitseeritud maisitärklis, happesuse regulaator: sidrunhape, kergitusained: kaaliumtartraat, söögisooda), suhkur, sool, petersell, seemned (lina-, seesamiseemned), lõhna- ja maitseained: viie pipra segu (valge-, must-, roheline pipar, roseepipar, vürts), kuivatatud petersell.

Tootes sisalduv palmiõli lisandub tootesse kasutatud tooraine liitkoostisosana. Gustav oma tootmises palmiõli ei kasuta.

Säilitustingimused +2°C… +6°C

Toitumisalane teave 100g kohta:
energiasisaldus 539 kJ/ 129 kcal
rasvad 12,6 g
millest küllastunud rasvhapped 5,5 g
süsivesikud 1,7 g
millest suhkrud 1,3 g
valgud 6,2 g
sool 0,6 g