Tagasi

Granadilli tartalett

Koostisosad: Rõõsk koor, tume šokolaad (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: sojaletsitiin, lõhna- ja maitseaine looduslik vanill), toorjuust, granadilli püree, mangopüree, mango, muna, nisujahu, või, valge šokolaad (suhkur, tahkestatud taimne rasv, kakaovõi, vadakupulber, laktoos, taimne rasv, emulgaator: sojaletsitiin, lõhna- ja maitseaine vanilje), suhkur, goji mari, ananass, papaia, pistaatsiapähkel, muna, kuivatatud rukkilille õied.

Säilitustingimused +2°C… +6°C

Toitumisalane teave 100g kohta:
energiasisaldus 1198 kJ/ 287 kcal
rasvad 19,5 g
millest küllastunud rasvhapped 18,1 g
süsivesikud 22 g
millest suhkrud 19 g
valgud 6,8 g
sool 0,1 g