Tagasi

Grand Cru Sacher

Šokolaadi-biskviittort martsipani ja aprikoosimarmelaadiga.

Koostisosad:
šokolaadikreem (suhkur, vesi, šokolaad (suhkur, kakaomass, kakaovõi, sojaletsitiin, glükoos, palmiõli), pektiin, sidrunhape, kaaliumsorbaat), aprikoosimarmelaad (suhkur, vesi, kuivatatud aprikoosid, aprikoosimass, sidrunihape, pektiin), kanamunad, martsipan (mandlid, suhkur, vesi, invertsuhkrusiirup), tume šokolaad (suhkur, kakaomass, kakaovõi, sojaletsitiin, vanill), rõõsk koor, või, nisujahu, suhkur, kakao, mandliliköör.

Säilitamistingimused +2°C… +6°C ja 72h

Toitumisalane teave:
energiasisaldus 1419 kJ/ 339 kcal
rasvad 16 g
millest küllastunud rasvhapped 7,2 g
süsivesikud 43 g
millest suhkrud 35 g
valgud 5,7 g
sool 0,1 g