Tagasi

Grand Cru Sacher

Šokolaadi-biskviittort martsipani ja aprikoosimarmelaadiga.

Koostisosad: šokolaadikreem (suhkur, vesi, šokolaad (suhkur, kakaomass, kakaovõi, sojaletsitiin, glükoos, palmiõli), pektiin, sidrunhape, kaaliumsorbaat), aprikoosimarmelaad (suhkur, vesi, kuivatatud aprikoosid, aprikoosimass, sidrunhape, pektiin), kanamunad, martsipan (mandlid, suhkur, vesi, invertsuhkrusiirup), tume šokolaad (suhkur, kakaomass, kakaovõi, sojaletsitiin, vanill), rõõsk koor, või, nisujahu, suhkur, kakao, mandliliköör.

Tootes sisalduv palmiõli lisandub tootesse kasutatud tooraine liitkoostisosana. Gustav oma tootmises palmiõli ei kasuta.

Säilitamistingimused +2°C… +6°C ja 72h

Toitumisalane teave 100g kohta:
energiasisaldus 1419 kJ/ 339 kcal
rasvad 16 g
millest küllastunud rasvhapped 7,2 g
süsivesikud 43 g
millest suhkrud 35 g
valgud 5,7 g
sool 0,1 g