Tagasi

Ingli puudutus

Guajaavi juustutort tonka mousse ja inglikreemiga rummiküpsise põhjal.

Koostisosad:
Toorjuust
30%, rõõsk koor, guajaavi püree, digestive küpsis (nisujahu, palmiõli, suhkur, täisteranisujahu, glükoos, küpsetuspulber, sool), koorevõi, suhkur, kanamuna, pastöriseeritud piim, sidrunimahl, želatiin, draakonigeel (suhkur, glükoosisiirup, draakonivilja püree, sidrunhape), tonka uba, mandlijahu, maitseained.

Säilitustingimused +2°C… +6°C ja 72h

Toitumisalane teave 100g kohta:
Energia – 1295,2 kJ/ 309 kcal
Rasvad – 22g
millest küllastunud rasvhapped – 20g
Süsivesikud – 22,2g
millest suhkrud – 22,2g
Valgud – 5,2g
Sool – 0,1g