Tagasi

Jõhvika-kohupiimarull

Mahlane jõhvikabiskviitrull rammusa kohupiimakreemiga.

Koostisosad: Kohupiim 19%, rõõsk koor, jõhvikamoos 16,3% (jõhvikad, suhkur, vesi, modifitseeritud maisitärklis, stabilisaator pektiin), toorjuust, nisujahu, suhkur, kanamuna, taimne koor (palmiõli, suhkur, emulgaatorid: naatriumkaseiin ja letsitiin, stabilisaator: sorbitool, sool, lõhna- ja maitseained), kookoshelbed ja –laastud, küpsetuspulber (kergitusained: naatriumdifosfaat ja -karbonaat, happesuse regulaator: sidrunhape, maisitärklis), sool, vanilje.

Säilitustingimused +2°C… +6°C ja 72h

Toitumisalane teave 100g kohta:
energia 1042 kJ /248 kcal
rasvad 7,2 g
millest küllastunud rasvhapped 6,9 g
süsivesikud 40,1 g
millest suhkrud 38,5 g
valgud 6,7 g
sool 0,1 g