Tagasi

Jõhvika-kohupiimarull

Mahlane jõhvikabiskviitrull rammusa kohupiimakreemiga.

Koostisosad:
Kohupiim 19%, rõõsk koor, jõhvikamoos 16,3% (jõhvikad, suhkur, vesi, modifitseeritud maisitärklis, stabilisaator pektiin), toorjuust, nisujahu, suhkur, kanamuna, taimne koor (palmiõli, suhkur, emulgaatorid: naatriumkaseiin ja letsitiin, stabilisaator: sorbitool, sool, lõhna- ja maitseained), kookoshelbed ja –laastud, küpsetuspulber (kergitusained: naatriumdifosfaat ja -karbonaat, happesuse regulaator: sidrunhape, maisitärklis), sool, vanilje

Säilitustingimused +2°C… +6°C ja 72h

Toitumisalane teave:
Energia – 1042 kJ /248 kcal
Rasvad – 7,2g
millest küllastunud rasvhapped – 6,9g
Süsivesikud – 40,1g
millest suhkrud – 38,5g
Valgud –6,7g
Sool – 0,1g