Tagasi

Kitsejuustu-peeditort

õrna peediželee kattega küüslaugusel kanepiseemneleiva põhjal.

Koostisosad:
seemneleib [rukkijahud (rukkipüül, rukkikroov, täistera rukkijahu), vesi, seemned (päevalilleseemned, linaseemned, kooritud kanepiseemned), suhkur, nisugluteen, punane rukkilinnasejahu, sool, jahuparandaja (paksendaja: guarkummi, emulgaatorid: E482, E472, ensüümid (nisu)], odralinnase ekstrakt, suhkrupeedisiirup, valge rukkilinnasejahu, pärm), rõõsk koor, marineeritud punapeet (punapeet, joogivesi, suhkur, happesuse regulaator: äädikhape, sool), keedetud punapeet, toorjuust, kitsejuust, hapukoor, või, peedimahl, apelsinimahl, sidrunimahl, želatiin, mädarõigas (mädarõigas, joogivesi, suhkur, rapsiõli, sool, happesuse regulaatorid: sidrunhape, piimhape; säilitusaine: naatriumdisulfit), köögiviljakrõpsud (peet, sinine kartul, taro, taimeõli, meresool), pistaatsiapähkel, sool, küüslauk, kuivatatud jõhvikad, kuivatatud mustsõstrad, kuivatatud till, must pipar.

Tarretatud tort kuivatatud küüslaugugraanulitega maitsestatud kanepiseemneleiva põhjal, mida iseloomustab klassikaline maitsekooslus peedist ja kitsejuustust.

Säilitustingimused +2°C… +6°C

Toitumisalane teave 100g kohta:
energiasisaldus 1235 kJ/ 296 kcal
rasvad 21,1 g
millest küllastunud rasvhapped 17,5 g
süsivesikud 13,8 g
millest suhkrud 8,6 g
valgud 8,3 g
sool 1,2 g