Tagasi

Kohupiima crème brûlée

Kohupiimakreemitort pohlarullbiskviidi ja mustikatega.

Koostisosad: rõõsk koor, kohupiim 15%, toorjuust, pohlakeedis (pohlad, suhkur, tardaine (pektiin), lõhna- ja maitseained), nisujahu, suhkur, kanamuna, kultuurmustikad, tarrendaine (želatiin), brändi, laimipüree, vanillikaste (rõõsk koor, suhkur, modifitseeritud maisitärklis, munakollane, sool, toiduvärv (beetakaroteen), stabilisaator (naatriumtsitraat), vanill), valge šokolaad (suhkur, kakaovõi, piimapulber, emulgaator (sojaletsitiin), vanill), paksendaja modifitseeritud maisitärklis, mandlijahu, vanill.

Säilitustingimused +2°C… +6°C

Toitumisalane teave 100g kohta:
energiasisaldus 776 kJ/ 185 kcal
rasvad 9 g
millest küllastunud rasvhapped 8,2 g
süsivesikud 17,4 g
millest suhkrud 16,1 g
valgud 7,3 g
sool 0,1 g