Tagasi

Koore-šokolaaditort

Hapukooretort šokolaaditrühvlitega.

Koostisosad: hapukoor, keefir, tume šokolaad (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: sojaletsitiin, lõhna- ja maitseaine: vanill), rõõsk koor, suhkur, kakao, aprikoosi marmelaad (suhkur, vesi, kuivatatud aprikoosid, aprikoosimass, sidrunhape, stabilisaator: pektiin), nisujahu, muna, või, sooda, lõhna- ja maitseaine: vanill.

Säilitustingimused +2°C… +6°C

Toitumisalane teave 100g kohta:
energiasisaldus 1180 kJ/ 293 kcal
rasvad 13,6 g
millest küllastunud rasvhapped 11,3 g
süsivesikud 36,1 g
millest suhkrud 34,6 g
valgud 3,8 g
sool 0,2 g