Tagasi

Kõrvitsa-parmesani juustutort

ricotta kohupiima, toorjuustu ja kõrvitsapüree täidisega seesamiseemnepõhjal.

Koostisosad:
toorjuust, kõrvitsapüree, hapukoor, ricotta, muna, kreeker (nisujahu, päevalilleõli, glükoosisiirup, linnaseekstrakt, sool, kergitusained: ammoonium- ja naatriumhüdrokarbonaat, emulgaator: sojaletsitiin), parmesani juust, või, sinepi-kurgi salat (kurk, suhkur, vesi, sibul, paprika, sool, sinepipasta, happesuse regulaator: äädikhape, sinepiseemned, modifitseeritud tärklis, paksendajad: guarkummi ja ksantaankummi, maitsetaimed, lõhna- ja maitseained), seesamiseemned, kõrvitsaseemned, sool, köömned, küüslaugupasta (küüslauk, vesi, rapsiõli, suhkur, sool, happesuse regulaator: sidrunhape, säilitusaine: äädikhape), sinep (vesi, sinepiseemned, äädikas, sool), tšilli, kuivatatud porgand, kuivatatud tüümian, kuivatatud murulauk, must pipar.

Säilitustingimused +2°C… +6°C

Toitumisalane teave 100g kohta:
energiasisaldus 990 kJ/ 238 kcal
rasvad 20,7 g
millest küllastunud rasvhapped 18,4 g
süsivesikud 4,6 g
millest suhkrud 3,9 g
valgud 8,4 g
sool 1,2 g