Tagasi

Kräsupea tort

Šokolaadine biskviittort hapukoorekreemi ja vaarikatega.

Koostisosad:
Hapukoor 58%, suhkur, valge šokolaad (suhkur, kakaovõi, piimapulber, emulgaator (sojaletsitiin), vanill), nisujahu, vaarikad 8%, kanamuna, või, sooda, tume šokolaad (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator (sojaletsitiin), vanill), martsipan (suhkur, mandlid, vesi, invertsuhkur, glükoosisiirup, niiskusesäilitaja (E420), etanool).

Säilitustingimused +2 – +6 kraadi ja 72h

Toitumisalane teave 100g kohta:
energiasisaldus 1132 kJ/271 kcal
rasvad 15,8 g
millest küllastunud rasvhapped 9,8 g
süsivesikud 28 g
millest suhkrud 18,9 g
valgud 4,3 g
sool 0,2 g