Tagasi

Kroonika dessert

Hapukas passionikeedukreem toorjuustuga. Kihtideks porgandi-ananassibiskviit ja küpsistest krõbedik.

Koostisosad:
Rõõsk koor, toorjuust, suhkur, passion, ananass, porgand, nisujahu, kanamuna, rapsiõli, kakao, piimašokolaad (suhkur, täispiimapulber, kakaovõi, emulgaator: sojaletsitiin, lõhna– ja maitseaine vanill), küpsetuspulber, želatiin, geel (vesi, suhkur, glükoosisiirup, želatiin, tardaine: pektiin, happesuse regulaator: sidrunhape)

Säilitustingimused +2°C… +6°C

Toitumisalane teave 100g kohta:
energiasisaldus 815 kJ/ 195 kcal
rasvad 12,1 g
millest küllastunud rasvhapped 10,3 g
süsivesikud 12,6 g
millest suhkrud 11,3 g
valgud 9,3 g
sool 0,3 g