Tagasi

Kübaramoor

Kaeraküpsise põhjal mustsõstra-šokolaaditäidisega porgandi-hapukoorekook valge šokolaadi ja leedrikreemiga.

Koostisosad:
Toorjuust, valge šokolaad (suhkur, tahkestatud taimne rasv, kakaovõi, vadakupulber, laktoos, taimne rasv, emulgaator sojaletsitiin, lõhna- ja maitseaine vanill), hapukoor, piima šokolaad suhkur, täispiimapulber, kakaovõi, emulgaator sojaletsitiin, lõhna– ja maitseaine vanill), rõõsk koor, porgand, kaeraküpsised (kaerahelbed 35%, suhkur, taimsed rasvad (päevalille-, võiseemnikuõli, kookosrasv), kuivatatud aprikoosid, sarapuupähkel, kondenspiim, mustsõstramoos (suhkur, mustsõstrad, tardaine: pektiin, lõhna- ja maitseaine), mandlijahu, muna, apelsin, suhkur, Cointreau liköör, leedripasta, lõhna- ja maitseained.

Säilitustingimused +2°C… +6°C ja 72h

Toitumisalane teave:
Energia – 1487 kJ /355 kcal
Rasvad – 20,1g
millest küllastunud rasvhapped – 18,8g
Süsivesikud – 37,7g
millest suhkrud – 35,4g
Valgud –5,5g
Sool – 0,1g

Kaal: 180g