Tagasi

Kübaramoor

Kaeraküpsise põhjal mustsõstra-šokolaaditäidisega porgandi-hapukoorekook valge šokolaadi ja leedrikreemiga.

Koostisosad: Toorjuust, valge šokolaad (suhkur, tahkestatud taimne rasv, kakaovõi, vadakupulber, laktoos, taimne rasv, emulgaator sojaletsitiin, lõhna- ja maitseaine vanill), hapukoor, piimašokolaad, suhkur, täispiimapulber, kakaovõi, emulgaator sojaletsitiin, lõhna– ja maitseaine vanill), rõõsk koor, porgand, kaeraküpsised (kaerahelbed 35%, suhkur, taimsed rasvad (päevalille-, võiseemnikuõli, kookosrasv), kuivatatud aprikoosid, sarapuupähkel, kondenspiim, mustsõstramoos (suhkur, mustsõstrad, tardaine: pektiin, lõhna- ja maitseaine), mandlijahu, muna, apelsin, suhkur, Cointreau liköör, leedripasta, lõhna- ja maitseained.

Säilitustingimused +2°C… +6°C ja 72h

Toitumisalane teave 100g kohta:
energia 1487 kJ /355 kcal
rasvad 20,1 g
millest küllastunud rasvhapped 18,8 g
süsivesikud 37,7 g
millest suhkrud 35,4 g
valgud 5,5 g
sool 0,1 g