Tagasi

Kukeseene-peekoni ahjupirukas

Ahjus küpsetatud mahlane pirukas kukeseenete ja peekoniga.

Koostisosad: kukeseened 16%, sibul, porgand, hapukoor, suitsupeekon 10% (sealiha, vesi, sool, lihavalk, lõhna- ja maitseained, must pipar, stabilisaatorid: difosfaadid, trifosfaadid, polüfosfaadid, säilitusained: naatriumnitrit, kaaliumnitraat), riivitud juust (piim, juuretis, sool, tardaine kaltsiumkloriid, säilitusaine natamütsiin), paakumisvastane aine tselluloos), kanamuna, rapsiõli, kaerahelbed, täistera nisujahu, želeeriv aine (suhkur, modifitseeritud tärklis, paksendajad: karrageen, jaanileivapuujahu, happesuse regulaator: trinaatriumtsitraat), küpsetuspulber (modifitseeritud maisitärklis, happesuse regulaator: sidrunhape, kergitusained: kaaliumtartraat, söögisooda), sool, petersell, lõhna- ja maitseained: must pipar, kuivatatud petersell.

Säilitustingimused +2 – +6 kraadi

Toitumisalane teave 100g kohta:
Energiasisaldus 675,3 kJ / 161,3 kcal
Rasvu 15,3 g
sh küllastunud rasvhappeid 6,8 g
Süsivesikuid 1,8 g
sh suhkruid 1,5 g
Valke 6,3 g
Soola 0,6 g

Soovitused serveerimiseks: Naudi pirukat külmalt või soojalt. Eemalda pakend. Soojendamiseks aseta pirukas koos olemasoleva küpsetusvormiga eelkuumutatud ahju ja küpseta 180 °C juures 8–10 minutit või mikrolaineahjus 800 W juures 1,5–2 minutit. Võite aga serveerida ja süüa ka kohe, eelnevalt soojendamata.