Tagasi

Juustutort karamelli-hapukoorekreemiga Laulupidu

Tumeda šokolaadi glasuuriga hapukoore-juustutort karamellikreemiga.
Kaunistatud Viru-Nigula rahvariide triibumustriga.

Koostisosad: Sulatatud juust 35% (juust, vesi, lõssipulber, või, emulgaatorid: polüfosfaadid, naatriumfosfaadid), hapukoor 20%, suhkur, fariinsuhkur (suhkur, roosuhkrusiirup, antioksüdant: sulfit), küpsis (nisujahu, suhkur, margariin (palmiõli, vesi, rapsiõli, emulgaator: sojaletsitiin, rasvhapete mono- ja diglütseriidid, sool, happesuse regulaator: sidrunhape, maitse- ja lõhnaained), kodujuust 10%, kanamuna, või, tume šokolaad 6% (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: sojaletsitiin, looduslik lõhna- ja maitseaine vanill), rõõsk koor, karamellipasta 2% (karamell 50% (glükoosisiirup, suhkur, vesi), glükoosisiirup, lõhna- ja maitseained, vesi, suhkur, paksendaja: agar-agar), valge šokolaad (suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, emulgaator: sojaletsitiin, looduslik lõhna- ja maitseaine vanill), looduslik lõhna- ja maitseaine vanill, kuivatatud õielehed (saialill, rukkilill), toiduvärvid: karmiin, klorofüll, kurkumiin.

Tootes sisalduv palmiõli lisandub tootesse kasutatud tooraine liitkoostisosana. Gustav oma tootmises palmiõli ei kasuta.

Säilitustingimused +2°C… +6°C

Toitumisalane teave 100g kohta:
energiasisaldus 1281 kJ/ 306 kcal
rasvad 16,32 g
millest küllastunud rasvhapped 8,66 g
süsivesikud 31,8 g
millest suhkrud 21,7 g
valgud 8 g
sool 0,63 g