Tagasi

Laulupidu

Tumeda šokolaadi glasuuriga hapukoore-juustutort karamellikreemiga.
Kaunistatud Viru-Nigula rahvariide triibumustriga.

Koostisosad:
hapukoor (40%)
, sulatatud juust (15%), kodujuust (15%), klassikaline küpsis (nisujahu , suhkur, margariin (palmiõli, vesi, rapsiõli, emulgaator: sojaletsitiin, rasvhapete mono- ja diglütseriidid, sool, happesuse regulaator: sidrunhape, maitse- ja lõhnaained), muna, kondenspiim, vesi, sool, kergitusained: E500, E503, lõhna- ja maitseaine: vanilliin), suhkur, või, fariinsuhkur, vanill, karamellipasta, tume šokolaad (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: sojaletsitiin, vanill).

Säilitustingimused +2°C… +6°C

Toitumisalane teave 100g kohta:
energiasisaldus 1281 kJ/ 306 kcal
rasvad 16,32 g
millest küllastunud rasvhapped 8,66 g
süsivesikud 31,8 g
millest suhkrud 21,7 g
valgud 8 g
sool 0,63 g