Tagasi

Lavendlikook mustsõstraga

Krõbeda küpsise põhjaga lavendli-toorjuustu biskviitkook mustsõstraga.

Koostisosad: Valge šokolaad (suhkur, kakaovõi, piimapulber, emulgaator sojaletsitiin, vanilje), toorjuust, mustsõstramoos (mustsõstar, suhkur, pakesendaja pektiin, happesuse regulaator sidrunhape), sarapuupähkel, koorevõi, suhkur, nisujahu, küpsised (nisujahu, suhkur, palmirasv, glükoos, vadakupulber, sool, maitseained), pastöriseeritud piim, vanilje, sidrun, želatiin, kuivatatud lavendliõied, küpsetuspulber

Säilitustingimused: +2°C…+6°C ja 72h

Toitumisalane teave 100g kohta:
energia 1275 kJ/ 304 kcal
rasvad 17,1 g
millest küllastunud rasvhapped 14 g
süsivesikud 31 g
millest suhkrud 28 g
valgud 7,2 g
sool 0,2 g