Tagasi

Lavendlikook mustsõstraga

Krõbeda küpsise põhjaga lavendli-toorjuustu biskviitkook mustsõstraga.

Koostisosad:
Valge šokolaad (suhkur, kakaovõi, piimapulber, emulgaator sojaletsitiin, vanilje), toorjuust, mustsõstramoos (mustsõstar, suhkur, pakesendaja pektiin, happesuse regulaator sidrunhape), sarapuupähkel, koorevõi, suhkur, nisujahu, küpsised (nisujahu, suhkur, palmirasv, glükoos, vadakupulber, sool, maitseained), pastöriseeritud piim, vanilje, sidrun, želatiin, kuivatatud lavendliõied, küpsetuspulber

Säilitustingimused: +2°C…+6°C ja 72h

Toitumisalane teave 100g kohta:
Energia – 1275 kJ/ 304 kcal
Rasvad – 17,1g
millest küllastunud rasvhapped – 14g
Süsivesikud – 31g
millest suhkrud – 28g
Valgud – 7,2g
Sool – 0,2g