Tagasi

Makarena kook

Makarena on kahekihiline mooniseemnetega martsipanikeeks, mis kihistatud karamellikreemi ja pirni–jogurti kreemiga. Magusasõprade lemmikkook on kaetud mustsõstramoosi ja želeega.

Koostis:

Taimne koor (taimne rasv, suhkur, naatriumkaseiin, stabil. E420ii; E463, emulgaator E472c; E435; E322, sool, aroomiaine), koogipulber (suhkur, nisujahu, mooniseemned, glükoosisiirup, hüdrogeenitud rasv, jogurtipulber, nisugluteen, vadakupulber, taimeõli, modifitseeritud tärklis, kergitusaine E450; E500, emulgaatoridE475; E477; E471, sool. aroomiained), stabilisaator vahukoorele (suhkur, kondenspiim, emulg. E471, zelatiin, lõhna – ja  maitseained, munakollase pulber, karamellsuhkrusiirup, sool, pirnikuivprodukt), kanamuna, taimeõli, mustsõstramoos (suhkur, mustsõstrad, pektiin, lõhna- ja aroomiaine), geel (vesi, suhkur, glükoossiirup, želatiin, pektiin E440, sidrunhape E330, antioksüdant: naatriumdisulfit E223)

Säilitamistingimused +2 – +6 kraadi ja 72 tundi