Tagasi

Mango-kohupiimakook

Gluteenivaba beseekook kohupiima- ja mangokreemiga.

Koostisosad: Rõõsk koor 35%, kohupiim (lahja) 15%, juustusegu (suhkur, glükoos, toorjuustupulber, želatiin, sidrunimahl, lõhna- ja maitseained, happesuse regulaator: sidrunhape, sool), suhkur, joogivesi, tsitrusemoos (apelsin 70%, glükoosisiirup, paksendaja: modifitseeritud tärklis, happesuse regulaator: sidrunhape, sool), puuviljasegu (suhkur, glükoosisiirup, tardaine: želatiin, kuivatatud mango 15%, happesuse regulaator: sidrunhape, kuivatatud aprikoos, lõhna- ja maitseained), margariin (taimsed rasvad (palmi), vesi, taimsed õlid (rapsi), emulgaator: sojaletsitiin, rasvhapete mono-ja diglütseriidid, sool, happesuse regulaator: sidrunhape, lõhna- ja maitseained, toiduvärv: beetakaroteen), piim, kanamuna, mandlijahu, maisitärklis, valge šokolaad (suhkur, kakaovõi, piimapulber, emulgaator: sojaletsitiin, vanilje), tume šokolaad (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: sojaletsitiin, vanill), vanilje.

Säilitustingimused +2 – +6 kraadi ja 72h

Toitumisalane teave 100g kohta:
energia 1177 kJ/282 kcal
rasvad 16,1 g
millest küllastunud rasvhapped 8,2 g
süsivesikud 29 g
millest suhkrud 24,8 g
valgud 5,4 g
sool 0,2 g