Tagasi

Manjari browni

Valrhona Manjari šokolaadist kreeka pähklitega Brownikook, kaetud krõmpsuva praline šokolaadi- ja toorjuustukreemiga.

Manjari šokolaad – tume 64% šokolaad, mille maitses võib tunda sellele Madagascari tootesarjale iseloomulikke punaste marjade- ja pähklimaitset.

Koostisosad:
Suhkur, trühvlitäidis (suhkur, kakaovõi, kakao, piimapulber, palmiõli, nisujahu, sarapuupähkel, täispiimapulber, sojaletsitiin, sool, vanilliin), koorevõi, tume šokolaad (kakaomass, suhkur, kakaovõi, sojaletsitiin, vanilje), kanamuna, nisujahu k/s, kreeka pähkel, toorjuust, kakao, Amaretto liköör, vanilje, sool, tšilli

Säilitustingimused +2°C… +6°C ja 72h

Toitumisalane teave:
Energia – 1073 kJ/256 kcal
Rasvad – 15,7g
millest küllastunud rasvhapped – 12g
Süsivesikud –18,4g
millest suhkrud – 16g
Valgud – 9,5g
Sool – 0,2g