Tagasi

Manjari browni

Valrhona Manjari šokolaadist Kreeka pähklitega browniekook, kaetud krõmpsuva pralinee šokolaadi- ja toorjuustukreemiga.

Manjari šokolaad – tume 64% šokolaad, mille maitses võib tunda sellele Madagascari tootesarjale iseloomulikke punaste marjade- ja pähklimaitset.

Koostisosad: Suhkur, trühvlitäidis (suhkur, kakaovõi, kakao, piimapulber, palmiõli, nisujahu, sarapuupähkel, täispiimapulber, sojaletsitiin, sool, vanilliin), koorevõi, tume šokolaad (kakaomass, suhkur, kakaovõi, sojaletsitiin, vanilje), kanamuna, nisujahu k/s, kreeka pähkel, toorjuust, kakao, Amaretto liköör, vanilje, sool, tšilli

Säilitustingimused +2°C… +6°C ja 72h

Toitumisalane teave 100g kohta:
energia 1073 kJ/256 kcal
rasvad 15,7 g
millest küllastunud rasvhapped 12 g
süsivesikud 18,4 g
millest suhkrud 16 g
valgud 9,5 g
sool 0,2 g