Tagasi

Muusa

Pistaatsiabiskviidil vaarika- ja šokolaadimousse kook piimašokolaadiga peegelglasuuriga. Gluteenivaba.

Koostisosad:
Rõõsk koor, vaarikad, kanamuna, suhkur, koorevõi, mandlijahu, gluteenivaba jahu (maisitärklis, kookosjahu, riisijahu), pistaatsiapasta, tume šokolaad (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: sojaletsitiin, vanill), želatiin, vanilje.

Säilitustingimused +2 – +6 kraadi ja 72h

Toitumisalane teave 100g kohta:
Energia 1550 kJ / 370 kcal
Rasvad 25 g
millest küllastunud rasvhapped 22,8 g
Süsivesikud 31 g
millest suhkrud 29,5 g
Valgud 4,4 g
Sool 0,1 g