Tagasi

Muusa

Pistaatsiabiskviidil vaarika- ja šokolaadimousse kook piimašokolaadiga peegelglasuuriga.

Koostisosad:
Rõõsk koor, vaarikad, kanamuna, suhkur, koorevõi, mandlijahu, gluteenivaba jahu (maisitärklis, kookosjahu, riisijahu), pistaatsiapasta, tume šokolaad (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: sojaletsitiin, vanill), želatiin, vanilje.

Säilitustingimused +2 – +6 kraadi ja 72h

Toitumisalane teave 100g kohta:
Energia – 1550 kJ / 370 kcal
Rasvad – 25g
millest küllastunud rasvhapped – 22,8g
Süsivesikud – 31g
millest suhkrud – 29,5g
Valgud – 4,4g
Sool – 0,1g

Gluteenivaba. Nisujahu vaba.