Tagasi

Õuna-kalvadose ahjutort

Kalvadosemaitseline võipurutort vanillikreemi ja õuntega.

Koostisosad: Vanillikreem 30% (vesi, suhkur, piimapulber, taimsed rasvad (kookos), modifitseeritud tärklis, säilitusaine: kaaliumsorbaat, sool, looduslik lõhna- ja maitseaine vanill, värvained: beetakaroteen, riboflaviin), õun 25%, nisujahu, või 12%, õunamoos 9% (õun 70%, glükoosisiirup, tardaine: modifitseeritud tärklis, happesuse regulaatorid: sidrunhape, naatriumtsitraat, antioksüdant: askorbiinhape, säilitusaine: kaaliumsorbaat, lõhna- ja maitseained), fariinsuhkur (suhkur, roosuhkrusiirup, antioksüdant: sulfit), maisitärklis, kalvadose aroompasta 1% (glükoosisiirup, kalvados 25%, invertsuhkrusiirup, õunamahlakontsentraat, porgandikontsentraat, looduslik lõhna- ja maitseaine, paksendajad: modifitseeritud tärklis, ksantaankummi, happesuse regulaator: sidrunhape), tuhksuhkur (glükoos, nisutärklis, palmiõli, looduslik lõhna-ja maitseaine), sidrunipüree (sidrun 100%), küpsetuspulber (modifitseeritud maisitärklis, happesuse regulaator: sidrunhape, kergitusained: kaaliumtartraat, söögisooda), sool, lõhna- ja maitseained: kaneel, muskaatpähkel, ingver, nelk, kardemon.

Säilitustingimused +2°C… +6°C

Toitumisalane teave 100g kohta:
energiasisaldus 1131 kJ/ 269 kcal
rasvad 11,5 g
millest küllastunud rasvhapped 10,2 g
süsivesikud 35,2 g
millest suhkrud 31,4 g
valgud 6,9g
sool 0,1 g

Naudi külmalt või soojalt. Soojendamiseks eemalda plastkarp ning aseta koos pappümbrisega 10-12 minutiks 200°C ahju. Tordi mugavamaks lahti lõikamiseks eemalda pappümbrise äär rebides liitekohast. Serveeri jäätise, vahukoore või vaniljekastmega.