Tagasi

Pekaani-valge šokolaadikook

Karamellise võibiskviidi põhjal hõrk pekaanipähklitega vahukoore-valge šokolaadikreem, kirsitäidise ja küpsetatud võipuruga.

Koostisosad:
Rõõsk koor 35%, kirsimoos (kirsid 70%, suhkur, maisitärklis, vesi, sidrunihape), valge šokolaad 28% (suhkur, kakaovõi, piimapulber, sojaletsitiin, vanilje), nisujahu k/s, koorevõi, pekaanipähklid 15%, kanamuna, suhkur, sidrunimahl, želatiin, küpsetuspulber, maitseained.

Säilitustingimused +2 – +6 kraadi ja 72h

Toitumisalane teave 100g kohta:
Energia – 1426 kJ/340 kcal
Rasvad – 23g
millest küllastunud rasvhapped – 16g
Süsivesikud – 30g
millest suhkrud – 30g
Valgud – 5g
Sool – 0,2g