Tagasi

Punane piparkoogitaigen

Punane piparkoogitaigen või ja tumeda šokolaadiga.

Koostisosad: Nisujahu, tuhksuhkur (glükoos, nisutärklis, palmiõli, looduslik lõhna- ja maitseaine), või 33%, kanamuna, tume šokolaad 6% (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: sojaletsitiin, looduslik lõhna- ja maitseaine vanill), kakao, looduslik lõhna- ja maitseaine vanill, küpsetuspulber (modifitseeritud maisitärklis,
happesuse regulaator: sidrunhape, kergitusained: kaaliumtartraat, söögisooda), sool, toiduvärv: karmiin.

Tootes sisalduv palmiõli lisandub tootesse kasutatud tooraine liitkoostisosana. Gustav oma tootmises palmiõli ei kasuta.

Valmistamine: Rulli toasoe taigen jahusel laual lahti ja lõika vormidega soovitud kujundid. Küpseta 200°C kuumas ahjus, ahjuplaadi keskosas seni kuni piparkoogid omandavad ilusa punaka jume (umbes 5-7 minutit, sõltuvalt piparkoogi paksusest).

Säilitustingimused +2°C… +6°C

Toitumisalane teave 100g kohta:
energiasisaldus 1746 kJ/ 416 kcal
rasvad 19,4 g
millest küllastunud rasvhapped 17,8 g
süsivesikud 55,8 g
millest suhkrud 53,9 g
valgud 5,4 g
sool 0,2 g