Tagasi

Rabarberi-kohupiima šarlott

Madeleine’i biskviidiga hapukas kohupiima-rabarberikook krõbedal küpsisepõhjal.

Koostisosad: Kohupiim (lahja) 19%, rõõsk koor 35%, rabarber 8%, suhkur, küpsis (nisujahu, palmiõli, suhkur, täisteranisujahu, glükoosi-fruktoosi siirup, kergitusaine naatriumkarbonaat, sidrunhape, ammooniumkarbonaat, sool), koorevõi, maasikad, kanamuna, nisujahu k/s, želatiin, küpsetuspulber, draakonivili, sool, vanilje.

Säilitustingimused +2 – +6 kraadi ja 72h

Toitumisalane teave 100g kohta:
energia 1414 kJ/338 kcal
rasvad 18 g
millest küllastunud rasvhapped 8 g
süsivesikud 38 g
millest suhkrud 32 g
valgud 5,6 g
sool 0,5 g