Tagasi

Red Velvet Cheesecake

Mahlane, šokolaadine ja siidjas toorjuustutort mustsõstardega.

Koostisosad:
Hapukoor, toorjuust 15% (rõõsk koor, juuretis, sool, stabilisaatorid: karrageen, jaanileivapuujahu), suhkur, kanamuna, nisujahu, kattegeel (glükoosisiirup, vesi, tardained: pektiin, naatriumalginaat, karrageen, happesuse regulaator: sidrunhape, naatriumtsitraat, kaltsiumlaktaat, trikaltsiumfosfaat, säilitusaine: kaaliumsorbaat, maitse- ja lõhnaaine), tuhksuhkur (suhkur, kartulitärklis), mustsõstar 5%, või, pastöriseeritud joogipiim, kakaopulber, tume šokolaad 2% (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: sojaletsitiin, looduslik lõhna- ja maitseaine vanill), jõhvikapasta (glükoosisiirup, jõhvikad 30%, invertsuhkrusiirup, õunamahlakontsentraat, porgandimahlakontsentraat, etüülalkohol, tärklis, happesuse regulaator: sidrunhape, lõhna- ja maitseained), lõhna- ja maitseained, valge šokolaad (suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, emulgaator: sojaletsitiin, looduslik lõhna- ja maitseaine vanill), maisitärklis, küpsetuspulber (modifitseeritud maisitärklis, happesuse regulaator: sidrunhape, kergitusained: kaaliumtartraat, söögisooda), sool, tuhksuhkur (glükoos, nisutärklis, palmiõli, looduslik lõhna- ja maitseaine), toiduvärv: karmiin.

Säilitustingimused +2°C… +6°C

Toitumisalane teave 100g kohta:
energiasisaldus 1339 kJ/ 319 kcal
rasvad 21 g
millest küllastunud rasvhapped 14 g
süsivesikud 29 g
millest suhkrud 18 g
valgud 3 g
sool 0,1 g

Serveerimissoovitus: tordi mugavamaks lahti lõikamiseks eemalda pappümbrise äär rebides liitekohast. Naudi torti vaniljejäätise või pehme vahukoorega.