Tagasi

Red Velvet Jõulutaigen

Koostisosad:
Nisujahu, suhkur, või, tume šokolaad (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: sojaletsitiin, lõhna- ja maitseaine), joogivesi, kakao, muna, sooda, keedusool, kaneel, muskaat, ingver, kardemon, toiduvärv E120.

Valmistamine:
Rulli toasoe taigen jahusel laual lahti ja lõika vormidega soovitud kujundid. Küpseta 200°C ahju keskosas seni kuni piparkoogid omandavad ilusa pruuni jume (umbes 5-7 minutit, sõltuvalt piparkoogi paksusest).

Säilitustingimused +2°C… +6°C ja 72h

Toitumisalane teave:
Energia – 1746 kJ /416 kcal
Rasvad – 19,4g
millest küllastunud rasvhapped – 17,8g
Süsivesikud – 55,6g
millest suhkrud – 53,9g
Valgud –5,4g
Sool – 0,2g