Tagasi

Red Velvet. Pühendusega Eesti Naise 95. juubelile

Red Velveti sametiseks sisuks on vahukoore-toorjuustukreemiga kihistatud šokolaadibiskviit. Lisaks salapärane maitsesügavus ja kaunistuseks Eesti Naise signatuur koos erinevat värvi šokolaadiga. Tort on valminud koostöös ajakirjaga Eesti Naine ja pühendatud eesti naisele.

Koostisosad:

Rõõsk koor, toorjuust 30%(rõõsk koor, juuretis, sool, stabilisaatorid: karrageen, jaanileivapuujahu), suhkur, nisujahu, kanamuna, pastöriseeritud joogipiim,või 6%, , kreeka jogurt, šokolaadidekoor (suhkur, kakaovõi, piimapulber, lõssipulber, kakaomass, emulgaator: sojaletsitiin,looduslik lõhna- ja maitseaine vanill), kakao, glükoosisiirup, suhkur, stabilisaator: kummiaraabik, modifitseeritud tärklis, kookosrasv), St.Remy brändi, küpsetuspulber (modifitseeritud maisitärklis, happesuse regulaator: sidrunhape, kergitusained: kaaliumtartraat, söögisooda), tuhksuhkur (glükoos, nisutärklis,palmiõli, looduslik lõhna- ja maitseaine), looduslik lõhna- ja maitseaine vanill 1%, tume šokolaad (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: sojaletsitiin, looduslik lõhna- ja maitseaine vanill), sool, toiduvärv: karmiin.

Säilitustingimused +2°C…+6°C

Toitumisalane teave 100g kohta:
Energia – 1339 kJ / 319 kcal
Rasvad – 21g
millest küllastunud rasvhapped – 16g
Süsivesikud – 29,1g
millest suhkrud – 24g
Valgud – 3,1g
Sool – 0,1g