Tagasi

Red Velvet. Pühendusega Eesti Naise 95. juubelile

Red Velveti sametiseks sisuks on vahukoore-toorjuustukreemiga kihistatud šokolaadibiskviit. Lisaks salapärane maitsesügavus ja kaunistuseks Eesti Naise signatuur koos erinevat värvi šokolaadiga. Tort on valminud koostöös ajakirjaga Eesti Naine ja pühendatud eesti naisele.

Koostisosad: Rõõsk koor, toorjuust 30% (rõõsk koor, juuretis, sool, stabilisaatorid: karrageen, jaanileivapuujahu), suhkur, nisujahu, kanamuna, pastöriseeritud joogipiim, või 6%, kreeka jogurt, šokolaadidekoor (suhkur, kakaovõi, piimapulber, lõssipulber, kakaomass, emulgaator: sojaletsitiin, looduslik lõhna- ja maitseaine vanill), kakao, glükoosisiirup, suhkur, stabilisaator: kummiaraabik, modifitseeritud tärklis, kookosrasv), St.Remy brändi, küpsetuspulber (modifitseeritud maisitärklis, happesuse regulaator: sidrunhape, kergitusained: kaaliumtartraat, söögisooda), tuhksuhkur (glükoos, nisutärklis, palmiõli, looduslik lõhna- ja maitseaine), looduslik lõhna- ja maitseaine vanill 1%, tume šokolaad (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: sojaletsitiin, looduslik lõhna- ja maitseaine vanill), sool, toiduvärv: karmiin.

Säilitustingimused +2°C…+6°C

Toitumisalane teave 100g kohta:
energia 1339 kJ / 319 kcal
rasvad 21 g
millest küllastunud rasvhapped 16 g
süsivesikud 29,1 g
millest suhkrud 24 g
valgud 3,1 g
sool 0,1 g