Tagasi

Sisi

Õunapallidega pistaatsia – crème brûlée ja piimašokolaadi-mousse’i tort šokolaadi-pistaatsia muretaignapõhjal

Tort on inspireeritud rahva seas armastatud ja hellitlevalt Sisi’ks kutsutud kuninganna Elisabethi lemmikvärvidest ja –maitsetest. Sisi oli pikima valitsemisajaga keisrinna Austrias ning kuninganna Ungaris aastatel 1854-1898.

Koostisosad:
rõõsk koor, suhkur, või, nisujahu, pastöriseeritud joogipiim, muna, piimašokolaad (10%) (kakaomass, piimapulber, suhkur, kakaovõi, emulgaator: sojaletsitiin, vanill), mandlijahu, pistaatsiapasta (2%), õunad, kondenspiim, valge šokolaad (suhkur, kakaovõi, piimapulber, emulgaator: sojaletsitiin, vanill), kakaovõi, pistaatsiapähklid, mandlid, želatiin, kakao, modifitseeritud maisitärklis, keedusool, lõhna- ja maitseained.

Säilitustingimused +2°C… +6°C ja 72h

Toitumisalane teave 100g kohta:
energiasisaldus 1550 kJ/ 370 kcal
rasvad 25 g
millest küllastunud rasvhapped 22,8 g
süsivesikud 31 g
millest suhkrud 29,5 g
valgud 4,4 g
sool 0,1 g