Tagasi

Sisi

„Armu“ õunapallidega pistaatsia cremé bruleé ja piimašokolaadi mousse šokolaadi-pistaatsia muretaigna põhjal.

Tort on pühendatud rahva seas armastatud, hellitlevalt Sisi´ks kutsutud kuninganna Elisabethi lemmikvärvidele ja -maitsetele. Sisi oli pikima valitsemisajaga keisrinna Austrias ja kuninganna Ungaris aastatel 1854-1898.

Koostisosad:
rõõsk koor, suhkur, või, nisujahu, pastöriseeritud joogipiim, kanamuna, piimašokolaad (kakaomass, piimapulber, suhkur, kakaovõi, emulgaator: sojaletsitiin, vanill), mandlijahu, pistaatsiapasta, õunad, kondenspiim, valge šokolaad (suhkur, kakaovõi, piimapulber, emulgaator: sojaletsitiin, vanilje), kakaovõi, pistaatsiapähklid, mandlid, želatiin, kakao, modifitseeritud maisitärklis, keedusool, lõhna- ja maitseained

Säilitustingimused +2°C… +6°C ja 72h

Toitumisalane teave 100g kohta:
Energia – 1550 kJ/ 370 kcal
Rasvad – 25g
millest küllastunud rasvhapped – 22,8g
Süsivesikud – 31g
millest suhkrud – 29,5g
Valgud – 4,4g
Sool – 0,1g