Tagasi

Šokolaadi-avokaado toorjuustukook

Suviselt kerge kihiline šokolaadi-maguskartuli biskviitkook värskendava avokaado toorjuustukreemiga, saatjaks särtsaks kiivi.

Koostisosad: Toorjuust 17% (pastöriseeritud rõõsk koor, juuretis, sool, stabilisaatorid: karrageen, jaanileivapuujahu), rõõsk koor, avokaadopüree 15%, suhkur, nisujahu, kanamuna, kreeka jogurt (piim, rõõsk koor, juuretis), hapukoor, geel (vesi, suhkur, glükoossiirup, tardained: želatiin, pektiin, happesuse regulaator: sidrunhape, antioksüdant: naatriumdisulfit), tume šokolaad 6% (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: sojaletsitiin, lõhna- ja maitseaine vanill), maguskartuli püree 3%, kiivi 2%, rapsiõli, kakao, sidrun, tarrendaine: želatiin, külmkuivatatud põldmari, lõhna- ja maitseained

Säilitustingimused +2°C… +6°C

Toitumisalane teave 100g kohta:
energiasisaldus 1281 kJ/ 306 kcal
rasvad 16,3 g
millest küllastunud rasvhapped 8,7 g
süsivesikud 31,8 g
millest suhkrud 21,7 g
valgud 8 g
sool 0,6 g