Tagasi

Šokolaadi-piparkoogitaigen

Piparkoogitaigen rohke või ja šokolaadiga.

Koostisosad: Nisujahu, suhkur, või, joogivesi, tume šokolaad 6% (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: sojaletsitiin, looduslik lõhna- ja maitseaine vanill), hapukoor, karamellipasta (karamell 50% (glükoosisiirup, suhkur, vesi), glükoosisiirup, lõhna- ja maitseained, vesi, suhkur, paksendaja: agar-agar), kergitusaine: söögisooda, lõhna- ja maitseained: kaneel, muskaatpähkel, ingver, nelk, kardemon.

Valmistamine: Rulli toasoe taigen jahusel laual lahti ja lõika vormidega soovitud kujundid. Küpseta 200°C ahju keskosas seni kuni piparkoogid omandavad ilusa pruuni jume (umbes 5-7 minutit, sõltuvalt piparkoogi paksusest).

Säilitustingimused +2°C… +6°C

Toitumisalane teave 100g kohta:
energiasisaldus 1699 kJ/ 404 kcal
rasvad 15 g
millest küllastunud rasvhapped 9 g
süsivesikud 63 g
millest suhkrud 60 g
valgud 5,1 g
sool 0,2 g