Tagasi

Suitsulõhe-spinati juustutort

hapukoore ja roseepiprakattega näkileiva-linaseemne põhjal

Koostisosad: toorjuust, hapukoor, kodujuust, muna, külmsuitsulõhe (Atlandi lõhe, sool), spinat, riivjuust, kreeker (nisujahu, palmiõli, päevalilleõli, joogivesi, sool, emulgaator: E471, sojaletsitiin, toiduvärv: E160A, säilitusaine: E200, happesuse regulaatorid: E270, E330, suhkur, invertsiirup, kergitusained: E503, E500, antioksüdant: E223, ensüümid: proteaas), näkileib (täistera rukkijahu, vesi, sool, pärm), või, kapparid, sidrunimahl, linaseemned, seesamiseemned, kuivatatud paprika, sool, sidrunikoor, roseepipar, kuivatatud ürdid (till, murulauk, tüümian, petersell), jahvatatud küüslauk, must pipar.

Säilitustingimused +2°C… +6°C

Toitumisalane teave 100g kohta:
energiasisaldus 881 kJ/ 210 kcal
rasvad 15,6 g
millest küllastunud rasvhapped 13,6 g
süsivesikud 6,1 g
millest suhkrud 5,2 g
valgud 12,1 g
sool 1,2 g