Tagasi

Tort Carmen

Tervislik mustsõstra- ja passionipüreega suhkru-, gluteeni- ja laktoosivaba tort, maguskartulist browni põhjal.

Koostisosad:
Passionipüree 100%, mustsõstrad, maguskartul, gluteenivaba jahu (maisitärklis, riisijahu, kartulijahu, modifitseeritud kartulitärklis, paksendaja guarkummi, pektiin), taimne koor (vesi, palmiõli, sojaletsitiin, sool, lõhna- ja maitseained), kanamuna, mesi, rosinad, kreeka pähklid, želatiin, kakao, kookosõli, maisitärklis, tume šokolaad (kakaomass, suhkur, kakaovõi, sojaletsitiin, vanilje), pistaatsiapähklid, kookoslaastud, kaneel, sool, tšilliniidid, Goji marjad.

Säilitamistingimused +2°C… +6°C ja 72h

Toitumisalane teave 100g kohta:
Energia – 1028 kJ/ 245 kcal
Rasvad – 11g
millest küllastunud rasvhapped – 7,5g
Süsivesikud – 29g
millest suhkrud – 23g
Valgud – 5,2g
Sool – 0,4g