Tagasi

Isabella tort

Valge šokolaadi-toorjuustutort erinevate marjadega.

Koostisosad:
Marjad ( vaarikad, kirsid, kiivi, mustikas, astelpaju), rõõsk koor 35%, küpsis (nisujahu k/s, suhkur, taimne rasv (palmi), invertsiirup, kondenspiim, munapulber, sool, sooda, vanillin), toorjuust, valge šokolaad (suhkur, kakaovõi, piimapulber, emulgaator: sojaletsitiin, vanilje), või, suhkur, joogivesi, želatiin, želeeriv aine (suhkur, happesuse regulaator: E331, E330, E340, tardaine: E407, E440, paksendajad: E410, E414, glükoos, karamell, lõhna-ja maitseaine).

Säilitamistingimused +2 – +6 kraadi

Toitumisalane teave 100g kohta:
Energia kJ/ kcal – 1073/257
Rasvad – 15,9g
millest küllastunud rasvhapped – 9,7g
Süsivesikud – 25,5g
millest suhkrud – 17,3g
Valgud – 3,1g
Sool – 0,3g