Toekas lihavaagen 1 kg

Lihavaagnalt leiad:
Sea sisefilee marineeritud kurgi-sibulaga (G, L) 200 g
Yakitori kanavardad (L) 200 g
Klassikalised singirullid juustu täidisega (G) 200 g
Pardifilee apelsini-tšilli marinaadis 200 g
Veiseliha roastbeef pipradekooris vasaabi toorjuustu dipiga (G) 200g

 

Jagamiseks umbes neljale inimesele.

27,90 

Tellimusi väljastame TASUTA kõikidest Gustav Cafe kohvikutest või Tartus Gustav kondiitritoodete tehasest. Kojutarne: Tartus ja selle lähiümbruses (10km) üle 50 EUR tellimuste puhul kojutarne TASUTA, alla 50 EUR tellimuste puhul lisandub kullertasu 6 EUR

Toote olemasolul laos E-R enne kella 11.00 vormistatud tellimused on valmis Tartus järgmiseks tööpäevaks, E-R pärast kella 11.00 vormistatud tellimused on valmis ülejärgmiseks tööpäevaks. Tellimuse kättesaamiseks Tallinnas täpsustame täpse tarneaja peale ostu vormistamist.

Seasisefilee marineeritud kurgi-sibulaga 200 g
Koostisosad: seasisefilee (sool, pipar, päevalilleõli, ürdid, naatriumvesinik glutamaat, suhkur, rapsiõli), punane sibul, kurk, äädikas, sool, suhkur, kuivatatud petersell

Yakitori kanavardad 200g
Koostisosad: broileri kintsuliha , sojakaste (vesi, SOJAuba 25%, nisu, sool), suhkur, veiniäädikas, mirin, must pipar, sool

Klassikalised singirullid juustu täidisega 200 g
Koostisosad: majonees (rapsiõli, suhkur, sool, munakollasepulber, ksantaankumm, sidrunhape, äädikhape, kaaliumsorbaat , naatriumbensoaat, lõhna- ja maitseaine), küüslauk, sool , juust, sink (sealiha (69%), vesi, sool, dekstroos, VADAKUPULBER (sh PIIM), SOJAvalk, lõhna- ja maitseained, stabilisaatorid: E450, E1422, paksendajad: E425, karrageen, antioksüdandid: E300, E316, happesuse regulaator: E451, pärmiekstrakt, säilitusaine: E250.)

Pardifilee apelsini-tšilli marinaadis 200 g
Koostisosad: pardifilee, apelsinikoore pasta (sool, pipar, looduslik tsitruseõli, suhkur, apelsinikoored, sidrunihape, stabilisaator E466), sweet chilli kaste (suhkur (37%), vesi, punane tšilli (14%), äädikas, sool, paksendaja: modifitseeritud tapiokitärklis (E1442), küüslauk.

Säilitustingimused +2°C… +6°C
Säilivusaeg 2 ööpäeva

Kasutajate tagasiside