Tagasi

Suitsulõhe-spinati juustutort

hapukoore ja roseepiprakattega näkileiva-linaseemne põhjal.

Koostisosad: toorjuust, hapukoor, kodujuust, muna, külmsuitsulõhe (Atlandi lõhe, sool), spinat, riivjuust, kreeker (nisujahu, palmiõli, päevalilleõli, joogivesi, sool, emulgaator: E471, sojaletsitiin, toiduvärv: E160A, säilitusaine: E200, happesuse regulaatorid: E270, E330, suhkur, invertsiirup, kergitusained: E503, E500, antioksüdant: E223, ensüümid: proteaas), näkileib (täistera rukkijahu, vesi, sool, pärm), või, kapparid, sidrunimahl, linaseemned, seesamiseemned, kuivatatud paprika, sool, sidrunikoor, roseepipar, kuivatatud ürdid (till, murulauk, tüümian, petersell), jahvatatud küüslauk, must pipar.

Tootes sisalduv palmiõli lisandub tootesse kasutatud tooraine liitkoostisosana. Gustav oma tootmises palmiõli ei kasuta.

Säilitustingimused +2°C… +6°C

Toitumisalane teave 100g kohta:
energiasisaldus 881 kJ/ 210 kcal
rasvad 15,6 g
millest küllastunud rasvhapped 13,6 g
süsivesikud 6,1 g
millest suhkrud 5,2 g
valgud 12,1 g
sool 1,2 g