Tagasi

Brita tort

Werneri pagarite poolt klassikaks küpsetatud Brita tort on õhuline ning maitsev. Kahe beseega keeksikihi vahelt võib leida külluslikult vahukoorekreemi ja mahlaseid vaarikad. Tort on kaunistatud tumeda šokolaadi ja martsipanist roosidega.

Koostis:

Rõõsk koor 35%, taimne koor (taimne rasv, suhkur, naatriumkaseiin, stabil. E420ii; E463, emulgaator E472; E4365; E435; E322, sool, aroomiaine), suhkur, kanamuna, margariin, nisujahu k/s, vaarikad, täispiim 2,5%, mandlilaastud, tuhksuhkur, martsipan (mandlid, suhkur, või, vesi, invertsiirup), tume šokolaad (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator – sojaletsitiin E322, aroomiaine, naturaalne vanill), kakao, taluvõi, kondenspiim

Säilitamistingimused +2 – +6 kraadi ja 72 tundi