Tagasi

Juustutort hapukoorekreemiga

Juustutort hapukoorekreemi ja kookoslehvikutega.

Koostisosad:
Hapukoor 40%, sulatatud juust 15%, kodujuust 15%, klassikaline küpsis (nisujahu , suhkur, margariin (palmiõli, vesi, rapsiõli, emulgaator (sojaletsitiin), rasvhapete mono- ja diglütseriidid, sool, happesuse regulaator (sidrunhape), maitse- ja lõhnaained), kanamuna, kondenspiim, vesi, sool, kergitusained (E500, E503), vanilliin), suhkur, või, fariinsuhkur, vanill, kookoshelbed, tume šokolaad (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator (sojaletsitiin), vanill).

Torti kaunistavad kookoslehvikud on võist ja kookoshelvetest küpsised.

Säilitamistingimused +2 – +6 kraadi ja 72 tundi

Toitumisalane teave 100g kohta:
energiasisaldus 1281 kJ/ 306 kcal
rasvad 16,3 g
millest küllastunud rasvhapped 8,7 g
süsivesikud 31,8 g
millest suhkrud 21,7 g
valgud 8 g
sool 0,6 g