Tagasi

Werneri kolme šokolaadi marmortort

Šokolaaditort pähklikrokandikattega.

Koostisosad:
Rõõsk koor, tume šokolaad 10% (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator (sojaletsitiin), vanill), küpsis (nisujahu, suhkur, palmiõli, kakao, muna, kergitusaine (E500, E503), sool, vanilliin , emulgaator (sojaletsitiin), stabilisaator (proteaas)), suhkur, või, piimašokolaad 10% (suhkur, täispiimapulber, kakaomass, kakaovõi, vanill), valge šokolaad 10% (suhkur, kakaovõi, piimapulber, emulgaator (sojaletsitiin), vanill), Vana Tallinna liköör, mandliliköör, sidrunimahl, vanill, kakao.

Termin krokand ehk “croquant” on pärit prantsuse keelest ning tähistab karamelliseeritud pähklipuru.

Säilitamistingimused +2 – +6 kraadi ja 72 tundi

Toitumisalane teave 100g kohta:
energiasisaldus 1849 kJ/444 kcal
rasvad 30,3 g
millest küllastunud rasvhapped 17,2 g
süsivesikud 38,2 g
millest suhkrud 30,1 g
valgud 4,6 g
sool 0,2 g