Tagasi

Werneri 3-šokolaadi marmortort

Kolmest erinevast šokolaadikreemist tort, piimašokolaadi-pähklikrokandi kattega.

Koostisosad:
Rõõsk koor 35%, tume šokolaad 10% (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaatorid: sojaletsitiin, vanill), küpsis (nisujahu k/s, suhkur, palmiõli, kakao, muna, kergitusaine: E500, E503, sool, vaniliin , emulgaatorid: sojaletsitiin, stabilisaator: proteaas), suhkur, või, piimašokolaad 10% (suhkur, täispiimapulber, kakaomass 24%, kakaovõi, vanill), valge šokolaad 10% (suhkur, kakaovõi, piimapulber, emulgaatorid: sojaletsitiin, vanill), Vana Tallinna liköör, Amaretto liköör, sidrunimahl, vanilje, kakao.

Säilitamistingimused +2 – +6 kraadi ja 72 tundi

Toitumisalane teave 100g kohta:
Energia kJ/ kcal – 1849/444
Rasvad – 30,3g
millest küllastunud rasvhapped – 17,2g
Süsivesikud – 38,2g
millest suhkrud – 30,1g
Valgud – 4,6g
Sool – 0,2g