Tagasi

Lavendli Crème Brûlée

Lavendli biskviittort Prosecco Crème Brûlée.

Koostisosad:
rõõsk koor, suhkur, toorjuust, aedmarjad (mustikas, punane sõstar, mustsõstar), piimašokolaad (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: sojaletsitiin, vanill), glükoosisiirup, pastöriseeritud joogipiim, nisujahu, muna, koorevõi, sidrunimahl, modifitseeritud maisitärklis, želatiin, vanilje, küpsetuspulber (modifitseeritud maisitärklis, happesuse regulaator: sidrunhape, kergitusaine: kaaliumtartraat, söögisooda), Prosecco pasta (glükoosisiirup, Prosecco 20%, modifitseeritud tärklis, happesuse regulaator: sidrunhape, paksendaja: ksantaankummi), kuivatatud lavendliõied 1%, mandlijahu, sarapuupähkel.

Säilitustingimused +2°C… +6°C ja 72h

Toitumisalane teave 100g kohta:
Energia – 1231 kJ/ 298 kcal
Rasvad – 13,3g
millest küllastunud rasvhapped – 11,8g
Süsivesikud – 38g
millest suhkrud – 34,6g
Valgud – 4,0g
Sool – 0,1g