Tagasi

Lavendli Crème Brûlée

Biskviittort Prosecco crème brûléega.

Koostisosad:
rõõsk koor, suhkur, toorjuust, marjad (mustikas, punane sõstar, mustsõstar), piimašokolaad (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator (sojaletsitiin), vanill), glükoosisiirup, pastöriseeritud joogipiim, nisujahu, muna, või, sidrunimahl, modifitseeritud maisitärklis, želatiin, vanill, küpsetuspulber (modifitseeritud maisitärklis, happesuse regulaator (sidrunhape), kergitusaine (kaaliumtartraat), söögisooda), Prosecco pasta 2% (glükoosisiirup, Prosecco, modifitseeritud tärklis, happesuse regulaator (sidrunhape), paksendaja (ksantaankummi)), kuivatatud lavendliõied 1%, mandlijahu, metspähkel.

Säilitustingimused +2°C… +6°C ja 72h

Toitumisalane teave 100g kohta:
energiasisaldus 1231 kJ/ 298 kcal
rasvad 13,3 g
millest küllastunud rasvhapped 11,8 g
süsivesikud 38 g
millest suhkrud 34,6 g
valgud 4,0 g
sool 0,1 g