Tagasi

Napoleoni kook

Kreemine viiekihiline lehttaignakook pohlamoosiga.

Koostisosad: Rõõsk koor 35%, taimne kreem (palmiõli, suhkur, stabilisaatorid: E420, E463, emulgaatorid: E472e, E435, sool, lõhna- ja maitseaine), nisujahu k/s, joogivesi, pohlamoos (pohl, suhkur, vesi, tardaine: pektiin, happesuse regulaator: sidrunhape, säilitusaine: kaaliumsorbaat, lõhna- ja maitseained), margariin (palmiõli, vesi, rapsiõli, emulgaator: sojaletsitiin, rasvhapete mono- ja diglütseriidid, sool, happesuse regulaator: sidrunhape, maitse- ja lõhnaained), suhkur, kanamuna, modifitseeritud tärklis, äädikas 30%, sool, tuhksuhkur.

Säilitustingimused +2 – +6 kraadi ja 72h

Toitumisalane teave 100g kohta:
energia 1298 kJ/311 kcal
rasvad 17,3 g
millest küllastunud rasvhapped 8,8 g
süsivesikud 34,8 g
millest suhkrud 19,8 g
valgud 3,2 g
sool 0,4 g