Tagasi

Napoleoni kook

Kreemine viiekihiline lehttaignakook pohlamoosiga.

Koostisosad:
Rõõsk koor
35%, taimne kreem (palmiõli, suhkur, stabilisaatorid: E420, E463, emulgaatorid: E472e, E435, sool, lõhna- ja maitseaine), nisujahu k/s, joogivesi, pohlamoos (pohl, suhkur, vesi, tardaine: pektiin, happesuse regulaator: sidrunhape, säilitusaine: kaaliumsorbaat, lõhna- ja maitseained), margariin (palmiõli, vesi, rapsiõli, emulgaator: sojaletsitiin, rasvhapete mono- ja diglütseriidid, sool, happesuse regulaator: sidrunhape, maitse- ja lõhnaained), suhkur, kanamuna, modifitseeritud tärklis, äädikas 30%, sool, tuhksuhkur.

Säilitustingimused +2 – +6 kraadi ja 72h

Toitumisalane teave 100g kohta:
Energia – 1298 kJ/311 kcal
Rasvad – 17,3g
millest küllastunud rasvhapped – 8,8g
Süsivesikud – 34,8g
millest suhkrud – 19,8g
Valgud – 3,2g
Sool – 0,4g