Tagasi

Schwarzwaldi tort

Kolme šokolaadi biskviidi kihiga vahukoore tort rohkete kirssidega.

Koostisosad:
Rõõsk koor 35%, taimne kreem (palmiõli, suhkur, emulgaator: naatriumkaseiin, stabilisaatorid: E420ii, E463, emulgaatorid: E472c; E435; E322, sool, lõhna- ja maitseaine), kirsikompott (kirsid,vesi, suhkur, modifitseeritud tärklis, sidrunihape), suhkur, kanamuna, tume šokolaad (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: sojaletsitiin, vanill), nisujahu k/s, Amaretto liköör, kakao, joogivesi, kirsid varrega.

Säilitamistingimused +2 – +6 kraadi ja 72 tundi

Toitumisalane teave 100g kohta:
Energia – 1055 kJ/ 251 kcal
Rasvad – 10,9g
millest küllastunud rasvhapped – 5,8g
Süsivesikud – 36g
millest suhkrud – 24g
Valgud – 2,8g
Sool – 0,1g