Tagasi

Suitsulõhe-kodujuustu ahjupirukas

Ahjus küpsetatud mahlane pirukas suitsulõhe ja kodujuustuga.

Soovitused serveerimiseks: Naudi pirukat külmalt või soojalt. Eemalda pakend. Soojendamiseks aseta pirukas koos olemasoleva küpsetusvormiga eelkuumutatud ahju ja küpseta 180 °C juures 8–10 minutit või mikrolaineahjus 800 W juures 1,5–2 minutit. Võite aga serveerida ja süüa ka kohe, eelnevalt soojendamata.

Koostisosad: kodujuust 22%, külmsuitsulõhe 11% (Atlandi lõhe, sool), brokkoli, pastöriseeritud joogipiim, kanamuna, porgand, margariin (palmiõli, vesi, rapsiõli, emulgaator: sojaletsitiin, rasvhapete mono- ja diglütseriidid, sool, happesuse regulaator: sidrunhape, lõhna- ja maitseained), kaerahelbed, nisujahu, petersell, želeeriv aine (suhkur, modifitseeritud tärklis, paksendajad: karrageen, jaanileivapuujahu, happesuse regulaator: trinaatriumtsitraat), suhkur, sool, sooda, petersell, sidrunipipar (sool, must pipar, sidrunhape, modifitseeritud maisitärklis, suhkur, sibul), kuivatatud petersell.

Tootes sisalduv palmiõli lisandub tootesse kasutatud tooraine liitkoostisosana. Gustav oma tootmises palmiõli ei kasuta.

Säilitustingimused +2°C… +6°C

Toitumisalane teave 100g kohta:
energiasisaldus 560 kJ/ 134 kcal
rasvad 12 g
millest küllastunud rasvhapped 5,3 g
süsivesikud 1,5 g
millest suhkrud 1,2 g
valgud 10 g
sool 0,6 g