Tagasi

Suitsulõhe-kodujuustu ahjupirukas

Ahjus küpsetatud mahlane pirukas suitsulõhe ja kodujuustuga.

Soovitused serveerimiseks: Naudi pirukat külmalt või soojalt. Eemalda pakend. Soojendamiseks aseta pirukas koos olemasoleva küpsetusvormiga eelkuumutatud ahju ja küpseta 180 °C juures 8–10 minutit või mikrolaineahjus 800 W juures 1,5–2 minutit. Võite aga serveerida ja süüa ka kohe, eelnevalt soojendamata.

Koostisosad: kodujuust 22%, külmsuitsulõhe 11% (Atlandi lõhe, sool), brokkoli, pastöriseeritud joogipiim, kanamuna, porgand, margariin (palmiõli, vesi, rapsiõli, emulgaator: sojaletsitiin, rasvhapete mono- ja diglütseriidid, sool, happesuse regulaator: sidrunhape, lõhna- ja maitseained), kaerahelbed, nisujahu, petersell, želeeriv aine (suhkur, modifitseeritud tärklis, paksendajad: karrageen, jaanileivapuujahu, happesuse regulaator: trinaatriumtsitraat), suhkur, sool, sooda, petersell, sidrunipipar (sool, must pipar, sidrunhape, modifitseeritud maisitärklis, suhkur, sibul), kuivatatud petersell.

Tootes sisalduv palmiõli lisandub tootesse kasutatud tooraine liitkoostisosana. Gustav oma tootmises palmiõli ei kasuta.

Toodet on võimalik tellida Gustavi kohvikutest soovitud kaunistusega plaaditordina.

Säilitustingimused +2°C… +6°C

Toitumisalane teave 100g kohta:
energiasisaldus 560 kJ/ 134 kcal
rasvad 12 g
millest küllastunud rasvhapped 5,3 g
süsivesikud 1,5 g
millest suhkrud 1,2 g
valgud 10 g
sool 0,6 g