Maagiline pulmapidu Võrumaal
Gustav Cateringil oli au osa saada maagilisest pulmapeost Võrumaa metsade vahel, kuhu valmistasime nii suupisted kui toidud. Toidud olid noorpaari soovil inspireeritud Itaalia köögist. Kogu menüü oli koostatud peakokk Riho Sommermani poolt, kes oli ka kohapeal pearoogasid valmistamas. Kogu teenindusmeeskond oli samuti Gustav Catering poolt.
Peopaika jõudes olid esimesteks suupisteteks mahlased arbuusid parma singiga. Peale laudadesse istumist serveerimise pearoa, kus külalissed olid eenevalt saanud valida 2 roa vahel – küpsetatud lõhefilee / puraviku velouté kaste / röstitud juurselleri kreem / krõbedad kapparid või röstitud pärlkana rinnafilee / confit pärlkana tiib / puraviku velouté kaste / röstitud juurselleri kreem / marineeritud roheline pipar. Loomulikult ei puudunud pulmapeolt ka väga rikkalik külmlaua valik, mis oli serveeritud buffeelauana.
Imelist kooselu ka meie poolt armsale pruutpaarile!
Fotod on jäädvustanud Annika Metsla.