Tagasi

Créme-Brulée tort

Keedukreemitort pohlarullbiskviidi ja põletatud munavalgekreemiga.

Koostisosad: Rõõsk koor, kanamuna 28%, pohlamoos 24% (pohlad 45%, suhkur, tardaine: pektiin, happesuse regulaator: sidrunhape, säilitusaine: kaaliumsorbaat), suhkur, pastöriseeritud joogipiim, nisujahu, martsipan (suhkur, mandel 23%, glükoosisiirup, invertsuhkrusiirup, vesi, etanool), punased marjad 5% (punased sõstrad, pohlad), brüleekreemipulber 4% (glükoos, suhkur, maisitärklis, munakollasepulber, piimapulber, lõhna- ja maitseained, paksendaja: karrageen, toiduvärv: beetakaroteen, karamellsuhkrusiirup), joogivesi, valge šokolaad (suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, emulgaator: sojaletsitiin, looduslik lõhna- ja maitseaine vanill), tardaine: želatiin, tume šokolaad (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: sojaletsitiin, looduslik lõhna- ja maitseaine vanill), küpsisepuru (nisujahu, suhkur, margariin (palmiõli, vesi, rapsiõli, emulgaator: sojaletsitiin, rasvhapete mono- ja diglütseriidid, sool, happesuse regulaator: sidrunhape, maitse- ja lõhnaained), karamellgeel (karamellipasta (karamell 50% (glükoosisiirup, suhkur, vesi), glükoosisiirup, lõhna- ja maitseained, vesi, suhkur, paksendaja: agar-agar), tuhksuhkur (glükoos, nisutärklis, palmiõli, looduslik lõhna- ja maitseaine), happesuse regulaator: sidrunhape, toiduvärvid: karmiin, klorofüll, kurkumiin.

Säilitamistingimused +2 – +6 kraadi ja 72 tundi

Toitumisalane teave 100g kohta:
energiasisaldus 1093 kJ/ 261 kcal
rasvad 12,5 g
millest küllastunud rasvhapped 7,8 g
süsivesikud 32,7 g
millest suhkrud 29,6 g
valgud 4,3 g
sool 0,1 g