Tagasi

Lavendlikook mustsõstraga

Krõbeda küpsise põhjaga lavendli-toorjuustu biskviitkook mustsõstraga.

Koostisosad: Valge šokolaad (suhkur, kakaovõi, piimapulber, emulgaator sojaletsitiin, vanilje), toorjuust, mustsõstramoos (mustsõstar, suhkur, paksendaja pektiin, happesuse regulaator sidrunhape), sarapuupähkel, koorevõi, suhkur, nisujahu, küpsised (nisujahu, suhkur, palmirasv, glükoos, vadakupulber, sool, maitseained), pastöriseeritud piim, vanilje, sidrun, želatiin, kuivatatud lavendliõied, küpsetuspulber.

Tootes sisalduv palmirasv lisandub tootesse kasutatud tooraine liitkoostisosana. Gustav oma tootmises palmirasva ei kasuta.

Säilitustingimused: +2°C…+6°C ja 72h

Toitumisalane teave 100g kohta:
energia 1275 kJ/ 304 kcal
rasvad 17,1 g
millest küllastunud rasvhapped 14 g
süsivesikud 31 g
millest suhkrud 28 g
valgud 7,2 g
sool 0,2 g