Tagasi

Napoleoni kook

Kreemine viiekihiline lehttaignakook pohlamoosiga.

Koostisosad: Nisujahu, joogivesi, pohlamoos 13% (pohl, suhkur, vesi, tardaine: pektiin, happesuse regulaator: sidrunhape, säilitusaine: kaaliumsorbaat, lõhna- ja maitseained), rõõsk koor 12%, taimne kreem 12% (vesi, täielikult hüdrogeenitud palmituumaõli, suhkur, stabilisaatorid: sorbitool, hüdroksüpropüültselluloos, piimavalk, emulgaatorid: rasvhapete mono- ja diglütseriidid, sojaletsitiin, polüsorbaat 60, sool, lõhna- ja maitseained, värvained: taimsed karoteenid), vaniljekreemi pulbrisegu 10 % (suhkur, modifitseeritud tärklis, vadakupulber (piim), taimne õli (kookos), stabilisaatorid: difosfaadid, naatriumfosfaat, kaltsiumsulfaat, paksendaja: naatriumalginaat, värvaine: beetakaroteen, lõhna- ja maitseained), margariin (palmiõli, vesi, rapsiõli, emulgaator: sojaletsitiin, rasvhapete mono- ja diglütseriidid, sool, happesuse regulaator: sidrunhape, lõhna- ja maitseained), digestive küpsis (nisujahu, taimsed rasvad (palmi-, võiseemnikutuumaõli), suhkur, täisteranisujahu, vesi, suhkrusiirup, kergitusained: söögisooda, ammooniumkarbonaat, sool), suhkur, äädikas (äädikhape, vesi), tuhksuhkur (glükoos, nisutärklis, palmiõli, looduslik lõhna-ja maitseaine), sool.

Tootes sisalduv palmiõli lisandub tootesse kasutatud tooraine liitkoostisosana. Gustav oma tootmises palmiõli ei kasuta.

Toodet on võimalik tellida Gustavi kohvikutest soovitud kaunistusega plaaditordina.

Säilitustingimused +2 – +6 kraadi ja 72h

Toitumisalane teave 100g kohta:
energia 1298 kJ/311 kcal
rasvad 17,3 g
millest küllastunud rasvhapped 8,8 g
süsivesikud 34,8 g
millest suhkrud 19,8 g
valgud 3,2 g
sool 0,4 g